-->

13 Haziran 2011 Pazartesi

Boston gezilecek yerler

Boston, ABD’nin en eski ve herşeyi ile tarih ile iç içe olan şehirlerinden biridir.


Tarihle birlikte şehrin verdiği imkanlar ve doğal güzelikler turistlere değişik gezi alternatifi sunar.


Charles River Gezi Bölgesi; Boston’un en huzur yerlerinden biris olarak görülen Charles river gezi alanında, yürüyüş, bisiklet, paten kaymaya kadar pek çok aktivite yapılabilir.


Güzel Sanatlar Müzesi; Ortalama 450 bin sanat eserinin bulunduğu güzel sanatlar müzesi new england bölgesinde bulunan en büyük sanat müzesi konumundadır. Dünyanın en geniş sanat müzelerinden birisi olarak görülür.


New England Akvaryumu; 1969 Senesinde yapılan akvaryum, ülkede bulunan en güzel akvaryumlardan biri olarak göze çarpıyor. 4 Kat yükseklikte binanın her yerinden görülen havuz, akvaryumun en ilgi çekici kısmı ve deniz yaşamının farklılığını sergiliyor.


TD Banknorth Garden; Bostos Celtic’in güzel sahasında maç izleyemezseniz bile müzesini gezmeniz gerekir.


Newbury Caddesi; Sekiz blokta butikler, salon ve lüks restorandların bulunduğu caddede alışveriş yapmak isteyenler için en iyi alternatiftir.


North End; Küçük İtalya olarak bilinen North End bölgesi, İtalyan kültürünü ABD’de tatmak isteyenler için var olan bir bölgedir. Küçük caddelerde bulunan restoranlar, kafeler ve pastenelerle kendinizi İtalya atmosferinde bulabilirsiniz.


Ördek Turları; Bostan’da kesinlikle yapılması gereken aktivitelerden birisi Duck Tours’tur. Kara ve denizde gidebilen, 2. dünya savaşı stili ilginç araçlar ile değişik bir boston turu yapabilirsiniz.


 



Naptik Lan Biz

0 yorum:

Yorum Gönder

Anasayfaya Üste Git Copyright © 2011 Hayata PanTik At!... ®